Uporaba PEMF PEMF je izjemno enostaven za uporabo

ZDRAVJE & VITALNOST

ŠPORT

ZDRAVLJENJE

Postavite si cilj in zgradite močne temelje zdravja Učinki celične terapije so kumulativni tako kot pri telesni vadbi.

Za izgradnjo trdnih celičnih temeljev zdravja priporočamo vsakodnevno celično terapijo, ki jo lahko izvajate v udobju lastnega doma, na vašem najljubšem mestu. Enako kot vadba enkrat na teden, terapija enkrat na teden ni tako učinkovita kot redno polnjenje celic vsak dan. Napolnjene celice so na novo obnovljene in se lahko učinkoviteje začnejo samozdraviti, če njihova moč/napetost ni izpraznjena. Redna celična terapija pomaga celicam ohranjati optimalno celično napetost in zdravje.
Za lokalne kronične bolečine je tudi že samo nekaj terapijh lahko dovolj učinkovitih.
232A5550_1

VSAKODNEVNO

Za najboljši učinek so priporočljive dnevne terapije

LAHKO VEČKRAT DNEVNO

Za še večji in hitrejši učinek lahko izvedemo več terapij dnevno.

25 MINUTNE TERAPIJE

V 25 minutah se celice napolnijo z energijo, včasih pa je dovolj že tudi manj.

ENOSTAVNA UPORABA

Enostavno se uležemo ali usedemo na blazino ali pa nastavimo aplikator na željeno mesto.

PRILAGODLJIV PROGRAM

Glede na potrebe in želje lahko prilagodimo program terapije, ki bo deloval specifično za izbran učinek.

ZA ZDRAVLJENJE IN REGENERACIJO

Ob boleznih, poškodbah, po operacijah in vsakodnevnih aktivnostih

PREVENTIVNO

Za preprečevanje bolezni in poškodb, ter ohranjanje zdravja in vitalnosti

VARNO

Ena najvarnejših oblik zdravljenja, ki je neinvazivna in brez negativnih stranskih učinkov

UČINKOVITO

Ena najučinkovitejših metod zdravljenja v medicini, z že preko 10.000 kliničnimi študijami

TELESU PRIJETNO

Med terapijo v telesu občutimo prijetno toploto ali ščemenje, po njej pa lahkotnost in izboljšanje stanja

Kdaj uporabljati PEMF? preventiva in zdravljenje

Celična terapija PEMF se uporablja za zdravljenje različnih zdravstvenih težav in bolezni, ter za izboljšanje in ohranjanje maksimalnih telesnih sposobnosti in vitalnosti, da do težav v prvi vrsti sploh ne pride. Je dobro preizkušena (10.000+ kliničnih študij in tisoče uporabnikov po vsem svetu) oblika zdravljenja, ki nima nikakršnih negativnih stranskih učinkov in velja za eno izmed najučinkovitejših in najvarnejših metod zdravljenja v sodobni medicini.
Slider-Doctor-Image-Regular-Size.png

Kako uporabljamo PEMF enostavno ob počitku

Celične terapija PEMF je ena najprijetnejših oblik terapije, ki vam bo hitro zlezla pod kožo. Je izjemno prijetna za telo, enostavna za uporabo in deluje medtem, ko vi počivate v vašem počivalniku ali na kavču, berete, brskate po spletu, gledate vašo najljubšo serijo ali pa sedite za mizo in delate za računalnikom. Od vas ne zahteva ničesar, samo prižgete jo nastavite program in pustite da deluje. Njeni učinki na telo, ki jih v tem času doseže, se ne morejo primerjati z drugimi terapijami. Njene učinke boste hitro občutili in vzljubili. 
 
232A5550_1

VSAKODNEVNO

Za najboljši učinek so priporočljive dnevne terapije

LAHKO VEČKRAT DNEVNO

Za še večji in hitrejši učinek lahko izvedemo več terapij dnevno.

25 MINUTNE TERAPIJE

V 25 minutah se celice napolnijo z energijo, včasih pa je dovolj že tudi manj.

ENOSTAVNA UPORABA

Enostavno se uležemo ali usedemo na blazino ali pa nastavimo aplikator na željeno mesto.

PRILAGODLJIV PROGRAM

Glede na potrebe in želje lahko prilagodimo program terapije, ki bo deloval specifično za izbran učinek.

Proces zdravljenja

Blazina za celotno telo se uporablja za izboljšanje učinkov cirkulacije in dovajanja kisika v vse celice telesa, izboljšanje njihovega potenciala in sposobnosti samozdravljenja in regeneracije.

Učinki se kažejo v izboljšanju počutja, povečani energiji, vzdržljivosti in boljšem spanju ter splošnem zdravju. Zelo je primerna za sproščanje mišične napetosti in zmanjšanje bolečine v mišicah po napornih vadbah ali poškodbah ter za podporo notranjih organov.

Preprosto se uležemo ali usedemo na blazino iz katere elektromagnetno valovanje, ki ga občutimo kot toploto ali ščemenje, prodira skozi telo in učinkuje na vse njegove funkcije in procese. Telo preide v zelo sproščeno stanje in mnogi se med zdravljenjem spustijo v globoko zdravilno spanje.

PEMF_animacija
PRO+_1200

Za edinstvene potrebe

Mala blazinica se lahko uporablja na katerem koli delu telesa, saj zdravi bolj zgoščeno in lokacijsko. Zdravljenje se na mestu uporabe pospeši, prav tako pa deluje globinsko, kot vsi aplikatorji katerih valovanje prodira skozi celotno telo. Tako mala kot velika blazina sta v veliko pomoč pri lajšanju bolečine in neugodja.

Obroč se uporablja za koncentriranje intenzivnejšega energijskega vala zdravljenja v telesu, saj sta oblika in moč elektromagnetnega polja v obroču pri zdravljenju tudi najučinkovitejša.

Glede na vaše edinstvene želje in potrebe, lahko uporabite enega ali vse tri aplikatorje celične terapije PEMF.

Hitro, učinkovito in varno

Revitalizacija telesa s celično terapijo PEMF je preprosta, varna, učinkovita, hitra in cenovno dostopna oblika celostne revitalizacije. Priporočamo, da se ta tehnologija uporablja vsakodnevno, v primeru težav pa tudi večkrat dnevno. Celična terapija PEMF je eno najučinkovitejših orodij za preprečevanje bolezni ali poškodb.

Celično terapijo PEMF lahko kombiniramo tudi z različnimi metodami spodbujanja in zdravljenja organizma, da dosežemo pospešene rezultate. Tudi potreba po morebitnih zdravilih je ob uporabi takšne vrste naravnega zdravljenja občutno manjša, mnogokrat pa tudi odveč.

Na telo nima nikakršnega negativnega stranskega učinka in je ena najprijaznejših in najučinkovitejših oblik revitalizacije in zdravljenja, ki jo telo hitro vzljubi in jo boste z veseljem uporabljali vsak dan. 

 
 
 
 

Celice pred in po uporabi celične pemf terapije

Celice_pred_terapijo

Pogosta vprašanja

  • Celična terapija PEMF deluje na principu pulzno elektromagnetnega valovanja nizkih frekvenc, ki so za telo zdravilne in mu omogočajo zdravo delovanje in hitrejše zdravljenje. Valovanje se aktivira s pomočjo signala iz upravljalnika aparature, ki preko priročnega vložka (aplikatorja) za izvajanje terapije prehaja skozi telo in deluje na vsako celico v telesu, jo zdravi in obnavlja. S PEMF ne morete škodovati telesu, zdravljenje pa bo vsakodnevno izboljšalo vaše življenje.