Tony Robbins se vsako jutro re-energizira s PEMF

“Vsak dan, ali pa vsaj 5 krat do 6 krat na teden, ko imam pa seminarje pa čisto vsak dan.” odgovori Tony Robbins na vprašanje kako pogosto uporablja PEMF. Legenda osebnostne rasti, bestseller avtor, avtor številnih knjig in seminarjev o razvoju človekovega potenciala, milijonar, poslovnež in strateg in še marsikaj drugega, je za Business Insider pokazal svoj dnevni ritual v svoji hiši na Fiji-ju.

Ko se Tony Robbins pripravlja na svoj seminar, kjer bo energije željnim obiskovalcem dostavil nepozaben dogodek, je fizična pripravljenost prav tako pomembna kot sama vsebina, ki jo vedno znova zadane v terno. Njegovi seminarji trajajo dolgo preko uradnega časovnega zaključka, medtem ko Tony skače, teče in razsipava svojo energijo na odru, tudi do 16 ur v enem dnevu. Poleg tega hodi večino časa po celem svetu, zraven pa vodi še 12 podjetij.

Da ohranja svoje zdravje in tako fizično kot psihično pripravljenost na optimalni ravni še v svojih poznih 50. letih, vsak dan dela s svojim profesionalnim osebnim trenerjem, ki je treniral številne športne in televizijske zvezdnike v ZDA. Del njegove dnevne rutine vključuje tudi seanso s PEMF celično terapijo.

Sam pravi, da jo uporablja skoraj vsak dan, vsaj 5 krat do 6 krat na teden, kadar ima pa seminarje pa definitivno vsak dan. Poleg same energijske polnitve telesa in ohranjanja maksimalnih zmogljivosti in funkcij telesa, jo uporablja tudi za blaženje stresa in bolečin.

Tony je povabil ekipo Business Insider-ja v svoj dom na Fiji-ju, da so lahko tudi sami preizkusili napravo. Potem ko se pošali, da jih bo elektrificiral pravi, da med terapijo pravzaprav pride do energijske polnitve celic, da lahko te med seboj bolje komunicirajo, pospešuje cirkulacijo po telesu, obenem pa uničuje oslabele celice in jih hitro nadomesti z novimi.

Napravo kakršno ima Tony Robbins uporabljajo profesionalni športniki in lahko stane tudi preko 25,000$, seveda pa obstajajo tudi cenejše opcije, ki so dostopnejše navadnim smrtnikom. Za te se pa lahko “sprehodite” skozi našo spletno trgovino.

Pa ostanite zdravi!