Naravno zdravljenje za živali Zdravje in energija za vašega ljubljenčka.

Ohranjanje optimalnega zdravja in telesnih zmogljivosti.
Hitra regeneracija in zdravljenje po poškodbah in težavah.

Preizkusite PEMF terapijo za živali.

Kontaktirajte nas za več informacij in se pogovorite s PEMF strokovnjaki glede vašega ljubljenčka.

ali pokličite 031 856 003

Naravno Zdravljenje

 
PEMF terapija je nežna, naravna in neinvazivna tehnologija zdravljenja, ki izboljšuje celične funkcije telesa in s tem poveča njegovo sposobnost samozdravljenja. V telesu ustvari naravni protivnetni proces za lajšanje bolečin in izboljšanje zdravilnega potenciala vsake celice, kar pospeši proces zdravljenja.

Za male živali

 
PEMF terapija je v zadnjih letih postala priljubljena metoda zdravljenja zlomov, bolečin, ran, vnetij in številnih ostalih težav in bolezenskih stanj malih živali. Klinične raziskave v zadnjih letih in njena splošna uporaba le še bolj potrjujejo njene učinke in uspehe pri zdravljenju v svetu malih živali.

Za veterinarje

 
Znanost in rezultati zdravljenja s PEMF so poskrbeli, da je ta metoda vse bolj pogosta tudi med veterinarji. Uspešnost zdravljenja se še poveča ob uporabi PEMF kot komplementarne metode, priljubljena pa je tudi zaradi svoje praktičnosti tako za klinično kot terensko uporabo.

Kaj lahko zdravimo s celično terapijo PEMF

BOLEČINE

Celična terapija velja za eno izmed najučinkovitejših metod lajšanja kroničnih in akutnih bolečin, saj deluje direktno na živčevje in prenos impulzov preko sinaps.

POŠKODBE

Zdravljenje raznovrstnih poškodb v medicini, je s celično terapijo izjemno učinkovito. Čas okrevanja se prepolovi, celjenje pa je učinkovitejše in trajnejše.
 

VNETJA

Protivnetno delovanje – zdravljenje, preprečevanje in zaviranje vnetij, je eden ključnih in najmočnejših učinkov, ki odlikujejo celično terapijo.

BOLEZNI

S celično terapijo uspešno zdravimo številne bolezni in težave, saj delujemo na sam vzrok bolezni. O njeni uspešnosti priča na tisoče ljudi po vsem svetu.

MOBILNOST

Celična terapija napolni celice z energijo in kisikom kar pozitivno vpliva na  gibalne sposobnosti in željo po gibanju. Poživlja telo, vrača energijo in omogoča boljši počitek.

OSTALE TEŽAVE

Z delovanjem na vsako celico v telesu lahko zdravimo raznovrstne težave, na katere ne vplivamo samo izolirano, temveč celostno – na celoten organizem.

Priporočajo veterinarji S celično terapijo se zdravljenja lotimo v jedru

Terapija s pulznimi elektromagnetnimi polji (PEMF) se že desetletja strokovno uporablja na področju veterine kot podporna in spremljevalna metoda zdravljenja za širok spekter zdravstvenih stanj. Dodaten naraščajoči spekter uporabe je uporaba za agility in športne pse, konjske dirke in razstave, kot tudi za druge živali in živino. Celična terapija PEMF izboljšuje telesno stanje in pripravljenost živali, lajša bolečine, pospešuje zdravljenje in regeneracijo, povečuje vitalnost in pomaga pri vzpostavljanju ravnotežja telesa v smeri optimalnega zdravja.

vets

ZA ZDRAVLJENJE IN REGENERACIJO

Ob boleznih, poškodbah, po operacijah in vsakodnevnih aktivnostih

PREVENTIVNO

Za ohranjanje zdravja in vitalnosti, ter preprečevanje bolezni in poškodb

VARNO

Ena najvarnejših oblik zdravljenja, brez negativnih stranskih učinkov

UČINKOVITO

Ena najučinkovitejših metod zdravljenja

ŽIVALIM PRIJETNO

Živali hitro vzljubijo in same pokažejo željo po uporabi

Kdaj uporabljati PEMF? preventiva in zdravljenje

Celična terapija PEMF se že desetletja uporablja za zdravljenje različnih zdravstvenih stanj, je zdravilna nefarmacevtska oblika terapije in nima nobenih negativnih stranskih učinkov. Uporablja se za zdravljenje širokega spektra težav, ki se lahko pojavijo tako pri športnih psih, kot tudi pri drugih malih živalih in hišnih ljubljenčkih, ter kot popolna preventivna rešitev, da do težav ne pride.
 
vet_dog

Kako uporabljamo PEMF enostavno ob počitku

Celična terapija PEMF se že desetletja uporablja za zdravljenje različnih zdravstvenih stanj, je zdravilna nefarmacevtska oblika terapije in nima nobenih negativnih stranskih učinkov. Uporablja se za zdravljenje širokega spektra težav, ki se lahko pojavijo tako pri športnih psih, kot tudi pri drugih malih živalih in hišnih ljubljenčkih, ter kot popolna preventivna rešitev, da do težav ne pride.
 
Kuza_EMT_1200

VSAKODNEVNO

Za najboljši učinek so priporočljive dnevne terapije

LAHKO VEČKRAT DNEVNO

Za še večji in hitrejši učinek zdravljenja lahko izvedemo več terapij dnevno

25 MINUTNE TERAPIJE max.

V 25 minutah se celice napolnijo z energijo za samozdravljenje, včasih pa je dovolj že tudi manj.

ENOSTAVNA UPORABA

Žival se enostavno uleže na blazino ali pa aplikator položimo nanjo

PRILAGODLJIV PROGRAM ZDRAVLJENJA

Živali hitro vzljubijo in same pokažejo željo po uporabi

 
 

Pogoste težave, ki jih zdravimo s PEMF

Živalski in človeški organizem sta si izjemno podobna, zato so tudi težave in bolezni, ki jih lahko zdravimo s celično terapijo PEMF podobne. Učinek je pravzaprav enak so pa pri živalih nekatere težave pogostejše kot pri ljudeh. Pri teh težavah se je zdravljenje s celično terapijo PEMF izkazalo za zelo učinkovito.
 
Zmanjšana mobilnost
Displazija kolka
Atrofija in togost mišic
Zvini, nategi ali tendonitis
Sveži in zapozneli zlomi kosti
Poškodbe kit in vezi
Degenerativne bolezni sklepov
Artritis
Abscesi ali rane
Bolezni imunskega sistema
Vedenje in čustvene motnje
Degenerativna živčna stanja
Postoperativna stanja in zapleti
Poškodbe hrbtenjače
Kronična vnetja
Pankreatitis - vnetje treb. slin.
Cistitis - vnetje mehurja
Počasno celjenje ran
Kožne motnje
Staranje in povezani zapleti
Borelioza
Razjede in "lick" granulom (psi)
Inkontinenca
Benigna hipertrofija prostate

Proces zdravljenja

Blazina za celotno telo se uporablja za izboljšanje učinkov cirkulacije in dovajanja kisika v vse celice telesa, izboljšanje njihovega potenciala in sposobnosti samozdravljenja in regeneracije.

Učinki se kažejo v izboljšanju počutja, povečani energiji, vzdržljivosti in boljšem spanju ter splošnem zdravju. Zelo je primerna za sproščanje mišične napetosti in zmanjšanje bolečine v mišicah po napornih vadbah ali poškodbah, za podporo pljuč, trebušne slinavke, ledvic, jeter, prebavnega trakta in spodnjih trebušnih organov.

Žival preprosto leži ali sedi na blazini, ki je lahko nameščena tudi pod njihovim najljubšim ležiščem, saj elektromagnetno valovanje prodira skozi material. Večina živali preide v zelo sproščeno stanje in mnogi se med zdravljenjem spustijo v globoko zdravilno spanje.

asdog
Gold_1200

Za edinstvene potrebe

Mala blazinica se lahko uporablja na katerem koli delu telesa, saj zdravi bolj zgoščeno in lokacijsko. Zdravljenje se na mestu uporabe pospeši, prav tako pa deluje globinsko, kot vsi aplikatorji, katerih valovanje prodira skozi celotno telo. Tako mala kot velika blazina sta v veliko pomoč pri lajšanju bolečine in neugodja.

Obroč se uporablja za koncentriranje intenzivnejšega energijskega vala zdravljenja v telesu, saj sta oblika in moč elektromagnetnega polja v obroču pri zdravljenju tudi najučinkovitejša.

Glede na edinstvene potrebe vaših ljubljenčkov lahko uporabite enega ali vse tri aplikatorje celične terapije PEMF.

Hitro, učinkovito in varno

Zdravljenja s celično terapijo PEMF so preprosta, varna, hitra in cenovno dostopna. Priporočamo, da se ta tehnologija uporabi takoj po akutni poškodbi v obdobju do enega tedna in bolj redno pri kroničnih boleznih. Pomembno je vedeti, da je celična terapija PEMF eno najučinkovitejših orodij za preprečevanje bolezni ali poškodb.

Dodatne terapije, ki jih morda žival že prejema, lahko kombiniramo tudi s celično terapijo PEMF, da dosežemo pospešene rezultate. Tudi potreba po morebitnih zdravilih je ob uporabi takšne vrste naravnega zdravljenja občutno manjša, mnogokrat pa tudi odveč.

Na žival nima nikakršnega negativnega stranskega učinka in je ena najprijaznejših in najučinkovitejših oblik zdravljenja, ki jo še same živali hitro vzljubijo, kar tudi z veseljem pokažejo.

 
 
 
 
prina

Pogosta vprašanja

  • Celična terapije PEMF deluje na principu pulzno elektromagnetnega valovanja nizkih frekvenc, ki so za telo zdravilne in mu omogočajo zdravo delovanje in hitrejše zdravljenje. Valovanje se aktivira s pomočjo signala iz upravljalnika aparature, ki preko priročnega vložka za izvajanje terapije prehaja skozi telo in deluje na vsako celico v telesu, jo zdravi in obnavlja.

Področja uporabe

BOLEZNI IN TEŽAVE