Postanite partner

Postanite naš partner

Bi želeli sodelovati v svetu energije zdravja, vitalnosti, športa in lepote?

Ste komunikativna oseba, ciljno usmerjena in prodajno naravnana?

Iščete poslovno priložnost kot dopolnitev vašemu sedanjem delu ali se podajate na lastno poslovno pot.

Nudimo vam možnost sodelovanja pri zastopstvu in prodaji (tudi spletni prodaji) vrhunskih aparatur in dodatkov k prehrani, ki jih želimo približati širši množici uporabnikov.

Zavedamo se, da je za to potrebno sodelovanje in medsebojno povezovanje. Po desetletju izkušenj in zadovoljnih strank verjamemo v naše produkte, saj jih združuje modrost narave in moderna tehnologija.

PRO+_1200

EMT PEMF celična terapija

Smo zastopniki za distribucijo naprav za izvajanje celičnih terapij na domu in v
profesionalnih okoljih.

Aparature znamke EMT na osnovi pulzno elektromagnetnega valovanja revitalizirajo in obnavljajo telo, ga zdravijo in ohranjajo njegovo zdravje in vitalnost.

S strokovnim pristopom in znanjem ljudem pomagamo in svetujemo pri zdravljenju. Ker bi želeli, da so izdelki dostopni čim širšemu krogu, vam ponujamo možnost, da jih vključite v svojo ponudbo.

Svetujemo vam pri izbiri izdelkov za vaš prodajni program in nudimo celotno podporo glede njihove uporabe in namembnosti.

Auror Scalar technology prehranska dopolnila

Nudimo vam možnost prodaje edinstvenih mineralnih dodatkov k prehrani HVR formula in Pomlajevalna formula zlata, podjetja Auror Scalar Technology iz Nizozemske. 

HVR-formula

Postanite naš partner

Izkoristite poznavanje svojega lokalnega trga in partnerjev ter ter nas kontaktirajte za sodelovanje.

Postanite naš pomemben partner in ponudite vašim strankam vrhunske izdelke, kjer delujeta medicina in narava z roko v roki.